Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
WYKONANIE: Blachy wykonane są metodą tłoczenia i zaginania. Powierzchnia wypiekowa tłoczona jest z jednego kawałka blachy i osadzona na konstrukcji z profilu aluminiowego, z którą łączona jest metodą nitowania lub spawania w zależności od rodzaju.
PERFORACJA: Perforacja powierzchni wypiekowej zapewnia
odpowiedni przepływ powietrza.
POWŁOKI NIE PRZYWIERALNE: Każda blacha może dodatkowo zostać pokrytajedną z powłok nie przywierających z grupy
silikonów, powłoką na bazie kauczuku silikonowego lub żywic silikonowych.
TYP MULD S LUB L: Przetłoczenia wzdłuż dłuższego boku (typ L) lub wzdłuż krótszego boku blachy
(typ S).
TYP RAMY: blachy
zapiekankowe mogą być osadzone na tych samych typach ram co blachy bagietkowe,
czyli STANDARD, EURO lub HERT.